Személyiségfejlesztés, ahol képessé válsz irányítani az életed.

Erős Tamás intuitív személyiségfejlesztő mentor

Az utam

Már kis gyerekként is más szemmel láttam a világot. Introvertált voltam és általában magamban kerestem a kérdésekre a választ. A külvilág nagyon nyers és szürke volt. Nem értettem a gyermeteg csipkelődéseket és hogy miért lát valaki abban örömet, hogy az embertársát bántja. Ez már így felnőtt fejjel sem lett másképp csak most legalább el tudok határolódni ezektől az emberektől és olyanokkal tölteni az időmet akik értéket képviselnek.

A 15 év profi sport sok mindenre megtanított, megkeményített de még itt sem éreztem azt hogy teljesen önmagam lennék. A sok sérülés elsodort mások segítéséhez. Gyógymasszőrként és természetgyógyász akupresszőrként dolgoztam, meghívtak kézilabda csapatokhoz és a strandkézilabda válogatotthoz is, hogy tudásommal közelebb segítsem őket a céljukhoz. Évek alatt magabiztos tudást szereztem az emberi test anatómiájából de még mindig nem volt teljes a kép.

Sokat olvastam önfejlesztő könyveket, technikákat. Jó párat ki is próbáltam közülük. Majd 2013-ban, a ThetaHealing által betekintést nyertem az emberek mentális és lelki nehézségeibe. Ez az alap tudás adta meg a kezdő lökést a saját stílusom és módszerem kialakításához amivel elég széles körben tudtam/tudok az emberek segítségére lenni.

Bejárhattam önkéntesként daganatos betegekhez ahol inkább mint “hallgató” tudtam részt venni. Sokat tanultam önmagamról és sok segítséget kaptam és adhattam is.

Ami pedig már teljessé tesz, hogy személyiségfejlesztő konzulensként segíthetem a hozzám fordulókat.

Végzettségeim:

  • természetgyógyász akupresszőr,
  • ThetaHealing konzulens, oktató,
  • gyógy – és sportmasszőr,
  • ayurvedikus, Reiki és Shiatsu masszőr,
  • kinesio tape terapeuta,
  • önkéntes.

Kapcsolat

Telefonszám: +3620 385 7293

Skype név: Erostomas6

E-mail: szemelyisegfejlesztes.net@gmail.com