Gy.I.K.

Gyakran ismételt kérdések a konzultációról, az önfejlesztésről és a ThetaHealing tanfolyamról

 

Kik keresnek meg?

  • Azok a bátor emberek veszik föl velem a kapcsolatot akik észrevették, hogy valami nem jó az életükben és változtatni szeretnének rajta. Lehet, hogy nem tudják elsőre beazonosítani a problémát de már eléggé zavaró ahhoz, hogy egy lépést tegyenek a jobb életért. Érdemes a családtagokat és a barátokat is figyelni az esetleges visszajelzések miatt. Olykor elég lehet egy baráti beszélgetés is de azt tapasztalom, hogy aki részt vesz a konzultáción annak  minőségileg és hosszú távon változik meg az élete.

 

Milyen kérdésekkel szembesülhetsz egy konzultáció során és milyen problémával érdemes hozzám fordulni?

  • Abban különbözik ez a konzultáció egy baráti beszélgetéstől, hogy én tanult információk, tapasztakatok és az intuitív megérzéseim alapján vezetem a folyamatot. Mivel általában nem várt nézőpontból világítok rá az adott problémára, a kérdéseim súrolhatják a komfortzónádat. Amikor a gondolataid harmónizálódnak akkor egy “aha” érzés, azaz megértés jön létre és ez az amit keresünk az egész folyamat alatt. A kérdéseimmel az a célom, hogy ráláss arra, hogy más lehetőséged is van. Megkereshetsz párkapcsolati nehézséggel, hivatásbeli megakadással, élet- és pályakezdők , esetleg újrakezdők “finomhangolásával” kapcsolatban, szülő-gyermek kapcsolatban létrejött problémákkal, önértékelési zavarokkal is.

 

Mitől jobb ez a módszer mint bármelyik másik?

  • Nem jobb, nem rosszabb. Nagyon sokat köszönhetek a személyiségfejlesztésnek. Változtam a stresszkezelésemben, a világszemléletemben és az emberekhez és saját magamhoz való kapcsolódásomban. Tudatosabbá vált az elképzeléseim megvalósítása és sokkal biztonságosabb döntéseket hozok. Mindemellett a párkapcsolati nézeteltérésekben is hasznomra van és ha az életem bármely egyéb területén elakadást érzek akkor ez a módszer mindig ott van és azonnali válasszal, megoldással tudok szolgálni magamnak ugyanúgy ahogy másoknak is.

ThetaHealing alap tanfolyam

Mi történik theta állapotban?

  • A theta állapotban a test ellazult állapotba kerül, az elme elcsendesedik és így könnyebben ráláthatunk a tudatalattiban rejlő információkra. A bölcsek órákon keresztül meditálnak, hogy eljussanak ebbe az állapotba, hogy elérjék a teljes elcsendesülés állapotát.. A théta állapot egy rendkívül erőteljes állapot. Ahhoz a fajta transz-állapothoz hasonlítható, amikor a gyerekek teljesen elmélyülve játszanak a video játékokkal, vagy amikor forró parázson sétálnak át emberek, anélkül hogy megégetnek magukat.

Veszélyes a ThetaHealing?

  • Nem veszélyes. Hasonlóan az egyéb alternatív konzultációhoz, természetes, hogy felkavaró tényekkel szembesülhetsz de az a célom, hogy ezt minél gyorsabban megváltoztassuk és a megkönnyebbülés érzése domináljon.

A theta agyhullámokat lehet érezni?

  • Érezni nem lehet csak EEG készülékkel mérhető. Viszont a testünk érzékeli bármennyire is finom frekvencia.

Milyen érzés theta állapotban lenni?

    • Az elalvás előtti pillanatban és az alvás közben is többször kerül az agyunk theta állapotba, az a pillanat amikor álomba zuhanunk. Hasonló érzet jön létre a meditáció közben is. Vannak akik ásítoznak is, de a legtöbb visszajelzés az egy mély nyugalmi, elcsendesült állapotról érkezik.

Megosztom: