Megoldásorientált konzultáció

Elakadtál az életedben? Szerintem nem vagy vele egyedül. Amit biztosra tudok mondani neked, hogy nem fog így maradni. Főleg ha együtt oldjuk meg a nehézségeidet.

Személyiségfejlesztés konzultáció

Elérted azt a pontot amikor már végérvényesen belefáradtál a halogatásba vagy a félelmeidbe? Változtatnál de nem tudod kihez fordulj?

A bejegyzéseimből láthatod, hogy én milyen értéket képviselek és ha te is szeretnél kiegyensúlyozott életet élni, a lehetőségeket szem előtt tartani és élni velük akkor jelentkezz egy konzultációra!

Az első lépés, hogy egy előre egyeztetett időpontban felvesszük egymással a kapcsolatot. A konzultáció ONLINE folyik, Skypeon keresztül. Egy csendes szoba lenne a legalkalmasabb hely ahol nem zavar senki sem ezalatt a 1,5 óra alatt. Rövid  bemutatkozás után elmondom, hogy milyen technikákat alkalmazok a konzultáció során és hogy miket tapasztalhatsz. Pár perces meditáció (nem kötelező) után amikor már ráhangolódtál a kezelésre és fókuszáltabb vagy kérdéseket fogok feltenni amikre a jelenlegi érzéseid és az elméden átfutó képeid lesznek a válaszok.

Ha van valamennyi vizualizációs képességed akkor könnyű dolgod lesz habár volt olyan személlyel is konzultációm aki csak színekben és formákban tudta elmondani amiket tapasztalt de így is tudtunk haladni.

  • Olyan érzésekre vagy múltbeli eseményekre foglak rávilágítani amikkel érdemes szembesülnöd ahhoz, hogy mentálisan, lelkileg és fizikálisan is egészségesebb életet tudj élni.
  • Azokon a rendszereken fogunk dolgozni amik tudattalanul irányítják a cselekedeteidet, gondolataidat, érzéseidet.

Egy könnyed beszélgetést képzelj el, relaxált állapotban, ahol te is aktív részese vagy az egész folyamatnak.

Ha elképzeled, hogy egy apró nézőpontváltás mennyire boldoggá tesz és megváltoztatja a közérzetedet akkor utána már egyre többet akarsz ebből a változásból. Így van ez az önfejlesztéssel is.

A konzultáció alatt sok érzést, gondolatot, múltbeli eseményt érintve haladunk és éppen ezért is garantált a gyökeres változás. A halogatásodon kívül nincs semmi ami az utunkba tudna állni. De ha már itt vagy és ezeket a sorokat olvasod akkor ez már több is mint fél siker!

Az online konzultáció ára: 18,000 ft / ’90

A gombra kattintva átirányít a rendszer egy biztonságos bankkártyás fizetési oldalra ahol meg tudod vásárolni az ‘konzultáció ’90 ‘ nevű programot. Ezzel együtt elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket. A sikeres fizetést követően kérlek küldj egy emailt és egyeztetünk a szabad időpontokról.

Ha felmerültek benned kérdések, vagy igénybe vennéd a tanári vagy egészségügyi dolgozóknak járó kedvezményt, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és jelentkezz egy díjtalan beszélgetésre!

Jogi nyilatkozat: Erős Tamás konzultációja nem egészségügyi és nem pszichológiai módszer, nem célja betegségek kezelése. Művelése nem tartozik az egészségügyi sem a pszichológiai tevékenységek körébe, nem diagnosztizál és nem rendelkezik orvosi végzettséggel. Minden ami elhangzik a konzultáció során soha nem helyettesíti vagy írja felül az esetleges orvosi diagnózist, kezelést.